dijous, 24 de setembre del 2015

27-S: omplim les urnes de vots per la llibertat de Catalunya






















Com bé recordareu, ara fa poc més de deu mesos, amb motiu del procés participatiu del 9-N, fins a 355 doverenques i doverencs van expressar, en llibertat, el seu desig de futur per a Catalunya. Una clara majoria es va decantar per la constitució d'un estat propi.

Vivim les darreres hores abans de les eleccions decisives que se celebraran el proper diumenge. L'Estat espanyol, cada dia més feble en els seus valors democràtics, no ha permès a les nostres institucions organitzar una consulta legal i acordada, de manera que diumenge celebrarem les autonòmiques en forma de plebiscit que ens permetin acabar d'aclarir quina és la voluntat majoritària al nostre país.

Tindrem el privilegi de viure, doncs, els comicis més importants de la història de la democràcia a Catalunya. Per aquest motiu i per damunt de tot, des de l'assemblea territorial d'Aldover de l'Assemblea Nacional Catalana us demanem que participeu i ajudeu a participar com més persones millor en una cita que es farà un lloc per sempre en la memòria del país.

És a les nostres mans triar entre passat i futur, entre la negació i el projecte, entre la por i l'esperança. És només la nostra decisió.

Diumenge, omplim les urnes de vots per la llibertat de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada