dimecres, 24 de setembre del 2014

Demanem el suport de l'Ajuntament d'Aldover a la Consulta del 9-N

Aquest és el correu que hem adreçat aquesta nit als regidors del nostre Ajuntament, a fi que portin al Ple municipal la moció que la immensa majoria dels municipis catalans (a hores d'ara, 828) aprovaran al llarg d'aquesta setmana en suport a la Consulta del 9-N:

Benvolgut/a,

Com bé coneixes, centenars de municipis catalans, molts d'ells ebrencs, aprovaran al llarg dels propers dies la moció en suport de la Consulta del 9-N que et reproduïm al peu d'aquest correu electrònic.

D'acord amb el posicionament que vas expressar en l'acte que varem celebrar amb diverses entitats del poble durant el matí de la Diada, pensem que molt probablement estàs d'acord amb el seu contingut.

Per aquest motiu, et preguem que t'impliquis, amb la resta dels regidors del nostre consistori, en l'aprovació d'aquesta moció a través de la celebració d'un Ple municipal, si cal, de caràcter extraordinari.

Així mateix, et preguem que la celebració d'aquest Ple sigui adequadament anunciada, a fi que les doverenques i els doverencs hi puguem assistir per manifestar el nostre suport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada