dijous, 14 de maig del 2015

CiU d'Aldover es compromet amb el document "Ajuntaments per la independència"






















La llista de Convergència i Unió al nostre poble, encapçalada per en Jordi Audí, s'ha sumat al compromís de les desenes de candidatures de les Terres de l'Ebre identificades amb el procés de construcció d'un nou estat per Catalunya. Des d'Aldover per la Independència manifestem la nostra satisfacció per aquesta decisió, amb la qual dues de les tres llistes que concorreran als propers comicis municipals s'identifiquen amb el mandat que centenars dels nostres veïns van expressar democràticament el passat 9 de novembre.

Estem convençuts que els mesos que vindran seran els més determinants de la història del nostre país i per encarar-los ens convenen equips municipals capacitats per a la gestió del dia a dia però també del tot compromesos amb la plena llibertat de Catalunya. Cridem a totes les doverenques i els doverencs a votar el proper 24 de maig amb aquest pensament al cap. Perquè només així disposarem dels recursos econòmics, polítics i morals que el futur i el patiment de tanta gent es mereix.

1 comentari:

  1. Ai amic... I què farem amb el pacte que teniu amb PSC Aldover per governar en cas què no hi hagi majoria per ningú? T'independitzaràs de CIU llavors? Què poc falta perquè us caiguin les caretes...

    ResponElimina