dissabte, 2 d’agost del 2014

Demanem a l'Ajuntament d'Aldover quin és el seu posicionament sobre la Consulta del 9-N
















Tal i com van fer públic els mitjans de comunicació, el passat 26 de març de 2014, la consellera de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya, responsable d'organitzar la Consulta del proper 9 de novembre sobre el futur polític de Catalunya acordada per àmplia majoria del nostre Parlament, va adreçar a tots els Ajuntaments del país una carta en la qual els demanava “conèixer el vostre compromís i col·laboració amb el Departament de Governació i Relacions Institucionals en l’organització de la consulta”.

Per aquest motiu, presentarem aquesta setmana un escrit al nostre Ajuntament a fi de conèixer quin ha estat l’actitud expressada pel consistori municipal d’Aldover, en relació a la seva disponibilitat a col·laborar amb la realització de la Consulta sobre el futur polític de Catalunya, que el President de la Generalitat convocarà pròximament per al proper diumenge 9 de novembre de 2014.

Així mateix, hem pregat al nostre alcalde que, en el cas que no hagi donat contestació encara a la carta rebuda de la consellera, porti al Ple de l’Ajuntament el contingut de la possible resposta, a fi que sigui discutida i aprovada. Us en mantindrem informats.

*Imatge del plenari de l'Ajuntament extreta del web municipal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada