dimarts, 5 d’agost del 2014

Doverenques i doverencs, en veiem al tram 2 de la Via Catalana 2014!













Per participar al gran acte del proper Onze de Setembre a Barcelona, en companyia de totes les altres assembles territorials de les Terres de l'Ebre, l'ANC ens ha assignat els dos primers trams de la Via Catalana 2014. Les doverenques i els doverencs que vulgueu viure intensament aquest moment tan transcendental de la història del nostre país ens trobarem a l'Avinguda Diagonal, just al límit entre els trams 1 i 2, davant la torre més alta dels edificis de "La Caixa", la que se situa del costat de la sortida de la capital catalana en direcció Esplugues de Llobregat.

Us preguem que, a fi i efecte d'aconseguir la millor organització, us inscriviu directament al web de la Via Catalana 2014 (podeu fer-ho a través d'aquest enllaç). Preferiblement, atès el punt de trobada que hem triat els doverencs, caldria que us afegiu a les franges número 8 (si penseu portar camiseta roja) i 9 (camiseta groga). Si desitgeu fer el seguiment de l'ocupació dels diferents trams, en temps real, des d'ara i fins al mateix Onze de Setembre, podeu fer-ho a través del web que us enllacem aquí.

D'altra banda, si teniu la voluntat d'assistir-hi i no disposeu de mitjans desplaçar-vos, us preguem que us poseu en contacte amb nosaltres, a través de la nostra adreça de correu electrònic, a fi de facilitar la coordinació de tothom que hi vulgui anar en vehicle privat. A més, en aquest mateix blog us informarem dels mitjans i els horaris per anar a Barcelona aquell dia en transport públic, que, segons sembla, serà convenientment reforçat. 

Vaja, que no us podeu perdre!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada