diumenge, 10 de maig del 2015

Avancem per Aldover - Entesa (APA-E) signa el compromís "Ajuntaments per la independència" proposat per l'ANC






















Des d'Aldover per la Independència hem ofert a les tres opcions que es disputaran l'alcaldia al nostre poble, el document "Compromís de les candidatures que concorren a les eleccions municipals del 24/05/2015, els ajuntaments per la independència", impulsat per l'Assemblea Nacional Catalana. Es tracta d'un escrit estructurat cinc punts mitjançant el qual les candidatures signants prenen el compromís de:

1. Defensar l'entrada de l'Ajuntament a l'Associació de Municipis per la Independència, 

2. Col·laborar a donar caràcter plebiscitari a les properes eleccions del 27-S.

3. En cas de victòria sobiranista a les properes eleccions del 27-S, posar l'Ajuntament a disposició del Govern per col·laborar en la construcció del nou estat.

4. Que l'alcalde participi a l’Assemblea de Càrrecs Electes que es constituirà en el cas que les institucions espanyoles intervinguin les institucions catalanes d'autogovern.

5. Facilitar la investidura d'un alcalde compromès amb els punts anteriors.

La candidatura Avancem per Aldover - Entesa (APA-E), encapçalada per l'Ismael Villamon, ha estat la primera a estampar la seva signatura i és ja una de les 54 llistes a les Terres de l'Ebre compromeses amb el document de l'Assemblea. Creiem parlar en nom dels més de 300 doverencs que van votar Sí-Sí el passat 9-N en manifestar-los el nostre agraïment pel seu compromís clar amb el futur d'un país lliure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada