dilluns, 18 de maig del 2015

Comunicat davant les eleccions municipals del 24-M: l’ANC Aldover, per un país lliure i de qualitat democràtica






















Amb la vista posada en les eleccions municipals que se celebraran el proper diumenge, des d’Aldover per la Independència hem treballat durant les darreres setmanes amb dos objectius.

En primer lloc, aconseguir que el màxim de candidatures signessin el document impulsat per l’Assemblea Nacional Catalana sota el títol “Ajuntaments per la Independència”, un compromís ferm dels candidats a col·laborar amb el Parlament i el Govern de Catalunya en la construcció d’un Estat propi.

En segon terme, en l’organització d’un debat de candidats que permetés conèixer al detall els seus programes, contraposar-los i obligar-los a prendre compromisos concrets pel que fa a la governació del poble durant els propers quatre anys.

Afortunadament, les candidatures Avancem per Aldover - Entesa i Convergència i Unió han signat el compromís “Ajuntaments per la Independència”, però no ha estat possible la celebració del debat: la candidatura del PSC-PSOE va manifestar des del primer moment la seva negativa a participar i la de CiU, després d’avalar-ne inicialment la celebració, va optar finalment per rebutjar-lo. Des de l’ANC Aldover hem posat damunt la taula totes les dates, formats i moderadors possibles, però no ha estat possible convèncer una part fonamental dels qui havien de prendre-hi part.

Aldover per la Independència és una entitat transversal i apartidista l’unic nord de la qual és treballar al servei de la independència de Catalunya. Però creiem en la necessitat d’aquest objectiu no pas per baixar una bandera i hissar-ne una altra, sinó per construir un país regenerat, transparent, de diàleg i amb la màxima qualitat democràtica. Sigui com sigui des d’Aldover per la Independència continuarem treballant-hi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada