dimecres, 25 de març del 2015

Tornen les urnes, tornem al carrer!






















Fa uns mesos, l’Estat espanyol, a través del seu Govern i els seus tribunals, va deixar-nos clar que no li agrada que expressem la nostra opinió mitjançant el vot. Per fortuna per a la democràcia, però, en els propers mesos tindrem l’oportunitat d’acudir dues vegades davant les urnes, el 24 de maig i el 27 de setembre. A falta del referèndum que les institucions espanyols mai ens deixaran celebrar en llibertat, des de l’Assemblea estem determinats a aconseguir que aquestes dues convocatòries esdevinguin veritables plebiscits sobre la independència del nostre país. Per a aconseguir-ho, però, et necessitem també a tu.

Per al proper divendres 24 d’abril, l’Assemblea de Municipis per la Independència, Òmnium Cultural i l’ANC organitzen un gran acte polític al Palau Sant Jordi de Barcelona, que comptarà amb actuacions musicals, i que tindrà per objectiu manifestar el suport de la societat civil a les candidatures sobiranistes que concorreran, arreu del país, a les eleccions municipals que se celebraran just un mes després. Des de l’ANC Terres de l’Ebre, a tall de sondeig, a fi de planificar un desplaçament col·lectiu, ens han demanat si des de la territorial d’Aldover per la Independència hi hauria socis i amics interessats a viatjar en aquests autocars. Si voleu desplaçar-vos per aquest mitjà, us preguem que ens ho comuniqueu a l'adreça aldover.anc@gmail.com.

Comencem, també, a preparar les eleccions del 27 de setembre, que tindran un caràcter plebiscitari, definitiu per conèixer la voluntat majoritària dels catalans pel que fa a la creació d’una República Catalana. De moment, com a avançada de moltes altres accions que vindran, l’ANC ha preparat una campanya per esperonar el vot dels 185.000 catalans que viuen a l’exterior i que tindran dret a vot aquell dia. Segur que en coneixeu algú i que podeu animar-lo a que visiti la pàgina web de la campanya: és aquesta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada