diumenge, 28 de setembre del 2014

L'Ajuntament d'Aldover vota en suport a la Consulta del 9-N

Donem notícia, amb gran satisfacció, del fet que, el passat divendres 26 de setembre de 2014, en el transcurs d'un ple ordinari, el nostre Ajuntament va aprovar per unanimitat la moció en suport a la Consulta no referendària sobre el futur polític de Catalunya, que se celebrarà el proper 9 de novembre. Hi van votar a favor els cinc regidors presents en representació del PSC.

Confiem que en les properes hores, tal i com tenen previst els gairebé 900 dels 947 municipis catalans que han aprovat el text, els nostres representants faran arribar a l'Associació Catalana de Municipis els certificats de l'acord necessaris per fer-lo arribar a les instàncies catalanes, espanyoles i internacionals a les quals volem apel·lar.























D'altra banda, us comuniquem que la Generalitat de Catalunya ha activat una pàgina web on podreu trobar tota la informació relativa a la Consulta i on ja figuren (tal i com podeu comprovar en la captura de pantalla que acompanya aquesta notícia) els baixos de l'Ajuntament com a punt provisional de votació a Aldover.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada