dimecres, 12 d’agost del 2015

L'11-S tornem al carrer!

Afegeix la llegenda


































D’aquí a un mes haurem acabat de participar, un any més, en una mobilització enorme a favor de la independència de Catalunya. Serem immersos en la campanya electoral més important de la nostra història. De l’èxit de la Via Lliure 2015, que aquest any omplirà l’Avinguda Meridiana de Barcelona, depèn una part important del clima favorable a una victòria indiscutible de l’independentisme que hem d’aconseguir de cara al plebiscit del 27 de setembre.

Per aquest motiu, des de l’ANC Aldover us prenguem la màxima implicació amb la Via Lliure 2015, encara que sabem que, com sempre, cau al bell mig de les Festes Majors. Vivim temps excepcionals i hem de fer esforços excepcionals. La llibertat no ens la deixaran de franc a la porta de casa.

Aquest any la gent de les assemblees territorials de les Terres de l’Ebre ens concentrarem entre els trams 15 i 18 i us proposem que els doverencs ens apleguem al 15, a prop de l’estació de Renfe de Sant Andreu Arenal.

Per al vostre interès i el de tots aquells amics, familiars i veïns que pugueu convèncer de la importància de participar-hi, us informem de les possibilitats de desplaçament en autocar fins a Barcelona, amb anada i tornada el mateix dia 11 de setembre:

1. Des de Xerta: a partir del 21 d’agost sabrem de quantes places disposem. La sortida serà entre les 12 i les 12.30 hores, el preu de 15 € i l’autocar, previsiblement, s’aturarà al poble. Si desitgeu anar-hi per aquest mitjà us preguem que ens envieu un correu a l’adreça aldover.anc@gmail.com

2. Des de Tortosa (cartell adjunt, on s’especifiquen els punts de venda dels tiquets): concentració a les 10 i sortida a les 10.30 hores i preu de 16 €.

Confiem que posareu de la vostra part tot per assolir una nova jornada històrica!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada