dimarts, 8 de novembre del 2016

El 13-N tots a Barcelona, en defensa de la democràcia i de les nostres institucions!























Diumenge estem convocats a participar en una nova mobilització en defensa de la democràcia. La deriva demofòbica del Regne d'Espanya l'està portant a rebaixar cada dia una mica més la qualitat del seu sistema democràtic, feble d'origen per la continuïtat de molts elements de l'herència franquista, vigent encara de múltiples formes, des del cap de l'Estat a les fosses comunes, passant per l'existència encara d'un tribunal d'excepció, hereu del vell Tribunal d'Ordre Públic, com és l'Audiència Nacional, entestada a perseguir càrrecs electes per les seves opinions i gent del carrer només per xiular.

Serà aquest diumenge dia 13 de novembre davant les fonts de Montjuïc de Barcelona a les 12 h., en un acte que convoquen l'Assemblea i l'Òmnium Cultural i que comptarà amb la presència dels nostres representants polítics que ja són objecte de persecució per part de les autoritats espanyoles.

En el tram final del nostre camí de llibertat ens correspon sortir una altra volta a defensar la democràcia i les nostres institucions nacionals, just dos anys després de la gran manifestació de llibertat que va ser el 9-N de 2014.. El país ens necessita més que mai i no podem defugir la nostra responsabilitat, la de cadascú, en la construcció d'un futur del qual ens puguem sentir satisfets davant les generacions que ens succeiran.

Aquells qui vulgueu participar i desplaçar-vos en transport col·lectiu us informem que des de l'ANC Tortosa posen a la vostra disposició autocars, que sortiran diumenge des de l'Estació de l'HIFE a les 8.45 hores del matí. Podeu adquirir els tiquets a la paradeta de l'Assemblea al Mercat entre les 10 i les 12 al matí i també dijous i divendres a partir de les 18 h.

Us hi esperem: serem molts i farem força!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada