dissabte, 30 de gener del 2016

El proper diumenge 7 de febrer, tots a Amposta!

































L'Assemblea Nacional Catalana a les Terres de l'Ebre i totes les seves assemblees territorials (entre les quals, naturalment, la nostra) participarem activament el proper diumenge 7 de febrer en la manifestació en contra del Pla Hidrològic de la Conca de l'Ebre convocada per la Plataforma en Defensa de l'Ebre a Amposta. Us convidem a assistir-hi amb les vostres famílies, amics i veïns en defensa del nostre territori i de la sobirania sobre els nostres recursos.

Per aquest motiu i a fi d'acollir la gent de l'assemblea que hi participarà procedent de tot el Principat, l'ANC Terres de l'Ebre organitza un dinar popular obert a tothom, que tindrà lloc al pavelló d'Amposta en acabar la manifestació. El menú tindrà un preu de 13€ i constarà d'entrants, paella, postre, pa, aigua, vi, graciosa, cafè i licors.

Per obtenir el tiquet del dinar, les persones interessades podran fer un ingrés de 13€ fins al dia 3 de febrer, introduint nom i cognoms de la persona que fa l'ingrés, el nombre de persones que inscriu al dinar, posar el concepte "Dinar dia 7 Terres de l'Ebre" i presentar el comprovant el dia 7 en el lloc del dinar. El número de compte habilitat és el següent: ES91 2100 0829 0102 0096 6175

Per a qualsevol dubte o aclariment es pot contactar al correu: terresdelebre@assemblea.cat

Salut, independència i llarga vida al riu i al delta!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada