dissabte, 8 de novembre del 2014

Avui triem futur! 9-N Vota Sí-Sí






















Tot està preparat. Arreu de Catalunya i a Aldover també, el Govern de Catalunya ha preparat el dispositiu i ha facilitat el material adequat perquè el procés participatiu de demà sigui una realitat. L’Ajuntament ha col·laborat també amb la disposició del local de votació.

Tot i les prohibicions i les amenaces del Govern espanyol contra els nostres drets fonamentals, els catalans exercirem demà diumenge la nostra llibertat i manifestarem al món quina és la nostra voluntat política.

Us tornem a pregar que, en les hores que manquen per a l’obertura del punt de votació, féu un darrer esforç per convèncer de la importància de participar a les persones del vostre entorn. També, a que contribuïu a la Marató 9N, allau de trucades que des del dia 5 ha endegat la campanya unitària Ara és l’hora per a informar tothom de quin serà el seu punt de votació demà.

Podeu fer-ho tranquil·lament des de casa: us en deixem l’enllaç i adjuntem també a aquest apunt el cartell de campanya definitiu d’Aldover per la Independència, on us demanem que voteu Sí-Sí, perquè volem un estat propi i un estat que sigui independent dins una Europa fraternal.

Són hores decisives, que marcaran el nostre futur. Acudiu a les urnes i féu que el màxim nombre possible de doverenques i doverencs us hi acompanyin.

No permeteu que ningú decideixi per vosaltres i, encara menys, que se’n surtin els qui us ho volen prohibir!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada