dilluns, 30 de juny del 2014

V de Votar, V de Victòria i V d’AldoVer…



El passat dia 21 de juny les assemblees territorials de Tortosa, Jesús i Roquetes van organitzar el primer assaig de la V que es farà el dia 11 de setembre a Barcelona. La V es va fer amb el vèrtex a la Plaça Corona d’Aragó i els dos laterals a la Carretera de Roquetes i l’Avinguda de Jesús, d’aquesta forma la V ebrenca va passar per les tres poblacions.

Centenars de persones vingudes d’arreu de les Terres de l’Ebre i el Matarranya es van reunir als tres punts de concentració i van fer tres cercaviles des de cada punt fins a reunir-se al vèrtex, a partir d’on gràcies a una brillant organització per part de les assemblees vam poder formar finalment aquesta V. La jornada va ser festiva i reivindicativa amb grups de tabalers, música i manifestos.

















L’assemblea d’Aldover va decidir participar en aquest acte i les doverenques i els doverencs ens vam concentrar a Aldover per marxar després tot junts cap el punt de concentració escollit. La gent d’Aldover vam participar de forma entusiasta d’aquesta jornada reivindicativa, disposats a col·laborar en tot els companys van portar lletres per la Independència i la gran estelada de l’AT de Tortosa.

Aquest ha estat el primer assaig de cara la V de l’Onze de Setembre on estem segurs que les doverenques i els doverencs participaran amb el mateix entusiasme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada